Bestelwagen huren voor de ideale oplossing?

 

Bestelwagen huren bij SOS Rental Cars biedt de ideale oplossing voor elke situatie. Of het nu gaat om het verplaatsen van meubels, het verzorgen van een grote bedrijfslevering, of simpelweg om extra ruimte te hebben voor een weekendavontuur, wij begrijpen hoe belangrijk de juiste bestelwagen voor u kan zijn.

Snel en gemakkelijk!

Bij SOS Rental Cars huurt u snel & eenvoudig bestelwagens. Ideaal voor verhuizingen, leveringen of elke transportbehoefte. Eenvoudig boeken, zorgeloos rijden.

Je bent in goede handen!

Bij ons huurt u bestelwagens met zekerheid: volledige transparantie en klantwaardering staan voorop voor een optimale huurbeleving. Alle details, zonder uitzondering.

 

Bestelwagen huren voor de perfecte match met uw behoeften

Welkom bij SOS Rental Cars, waar flexibiliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid de kern van onze service vormen. Onze op maat gemaakte bestelwagenhuurdiensten zijn ontworpen om aan al uw persoonlijke en zakelijke behoeften te voldoen. Of u nu een dagje uit plant, een zakelijke levering heeft, of een grote verhuizing voor de boeg heeft, onze uitgebreide vloot staat klaar om u te ondersteunen.

 

Waarom SOS Rental Cars Uw Eerste Keuze Is

  • Ongeëvenaarde Kwaliteit: Elk voertuig in onze vloot is modern, goed onderhouden en volledig uitgerust met de nieuwste gemakken om uw rit zo soepel mogelijk te maken.
  • Persoonlijke Service: Ons deskundige team begrijpt dat elke klant uniek is. Wij staan klaar om u te adviseren over de beste huuropties die bij uw specifieke behoeften passen.
  • Transparantie: Geen verborgen kosten. Wij bieden duidelijke prijsinformatie en flexibele huuropties om aan uw budget en behoeften te voldoen.

Uw Huurervaring

Het huren van een bestelwagen bij ons is een fluitje van een cent:

  1. Selecteer uw Voertuig: Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om het perfecte voertuig voor uw behoeften te vinden.
  2. Kies uw Huurperiode: Van een paar uur tot een maand, selecteer wat het beste bij uw plannen past.
  3. Bevestig uw Reservering: Met een paar klikken is uw bestelwagen gereserveerd en klaar om opgehaald te worden.
 

Waarom zou u ons kiezen om uw auto te huren?

  • Ruime keuze aan voertuigen: Ons wagenpark bestaat uit recente kwaliteitsvoertuigen van betrouwbare merken. Wij bieden compacte, zuinige, middelgrote en grote auto’s, SUV’s en minivans.
  • Uitzonderlijke klantenservice: Ons doel is om uw auto huren ervaring uitzonderlijk te maken. Onze auto’s zijn goed onderhouden om uw comfort en veiligheid te garanderen. Onze klantenservice is er altijd om u te helpen.
  • Ligging: Ons agentschap is gunstig gelegen in het centrum van Lebbeke. U moet minstens 23 jaar oud zijn en minstens 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Auto huren van hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen

Bij SOS Rental Cars kunt u een auto huren uit een uitgebreide selectie van voertuigen. Van eenvoudige economy cars tot de meest exclusieve en luxe modellen, wij bieden de perfecte auto voor elke gelegenheid. Ons assortiment omvat compacte auto’s, sedans van verschillende formaten, SUV’s, vrachtwagens, cabriolets, hybriden, en sportauto’s. Wat u ook zoekt, wij hebben de ideale auto voor u!

Elk voertuig in onze kwalitatief hoogstaande vloot wordt zorgvuldig onderhouden en geïnspecteerd door onze deskundige technici om te zorgen voor uw veiligheid en comfort. Ze ondergaan regelmatig onderhoud en veiligheidscontroles voordat ze worden aangeboden voor verhuur.

Of u nu op zoek bent naar een zuinige auto voor persoonlijk gebruik, een luxueuze wagen voor een bijzonder evenement, of een indrukwekkend voertuig om een belangrijke klant te vervoeren, onze speciale aanbiedingen en kortingen zorgen ervoor dat u steeds de beste deal krijgt bij het huren van een auto. Ontdek de breedste selectie van huurauto’s bij SOS Rental Cars en kies de perfecte auto die aan al uw eisen voldoet.

Kies voor gemak, besparing, en kwaliteit door vandaag nog een auto te huren bij SOS Rental Cars. Zo bent u verzekerd van een uitstekende aanbieding!

DE HUURWAARBORG

De waarborg voor het huren van een auto wordt berekend op basis van het type voertuig en de duur van de huurperiode. SOS Rental Cars biedt zijn klanten de mogelijkheid om de waarborg terug te krijgen op de dag dat ze de gehuurde auto inleveren.

 

De borg kan niet worden gebruikt als krediet voor een verlenging van de huurperiode.

Klaar om te Boeken?

Bezoek onze website of neem direct contact met ons op via info@sosrentalcars.nl of bel naar +32 (0) 470 085 887 voor meer informatie of om uw bestelwagen vandaag nog te reserveren!

Met SOS Rental Cars wordt bestelwagen huren eenvoudig, zorgeloos en aangepast aan uw behoeften. Laat ons u helpen om de perfecte oplossing voor uw transportuitdagingen te vinden. Boek nu en ontdek het verschil zelf!

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wie kan er een bestelwagen huren?
Bestelwagens kunnen gehuurd worden door bestuurders van 23 jaar en ouder, die minstens 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Kan ik de huurperiode van mijn voertuig verlengen?
Ja, het is mogelijk om uw huurperiode te verlengen. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op om de beschikbaarheid te verzekeren.

Wat moet ik doen als ik betrokken raak bij een ongeval?
In het geval van een ongeval dient u onmiddellijk de lokale autoriteiten te informeren en ook contact op te nemen met onze klantenservice voor verdere instructies.

Zijn alle voertuigen in het wagenpark rookvrij?
Ja, al onze voertuigen zijn strikt rookvrij. Er wordt een boete van €300 in rekening gebracht als blijkt dat er in het voertuig is gerookt.

Wat is de borg voor het huren van een voertuig?
Voor het huren van een voertuig wordt een waarborgsom van minimaal €500 vereist. Deze preautorisatie wordt op de creditcard van de huurder ingehouden.

Voor meer details of specifieke vragen, nodigen we u uit om onze FAQ-pagina te bezoeken of direct contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen met elke vraag of zorg.

Neem contact

Adres

Dendermondsesteenweg 46,
9280 Lebbeke

E-mail

info@sosrentalcars.be

Openingstijden

Maandag – zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

OVER ONS
SOS Rental Cars heeft sinds zijn oprichting al zijn nieuwe klanten en zijn vele vaste klanten naar volle tevredenheid bediend.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

CONTACTEER ONS

Adres: Dendermondsesteenweg 46, 9280 Lebbeke

Phone : +32 (0) 470 085 887

E-mail : info@sosrentalcars.be

Call Now Button