AUTO HUREN IN EEN PAAR KLIKKEN

 

Welkom bij SOS Rental Cars, waar auto huren synoniem staat voor gemak, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Bent u op zoek naar de perfecte auto voor uw volgende reis? Zoek niet verder! Bij SOS Rental Cars begrijpen we de waarde van kwaliteit en gemak bij het huren van een auto.

Snel en gemakkelijk!

Een auto huren bij SOS Rental Cars garandeert dat u de huur krijgt die u nodig heeft. Een auto huren bij SOS Rental Cars is snel en eenvoudig! Een gemakkelijk ophaal- en inleverproces.

Je bent in goede handen!

U kunt met vertrouwen boeken, wetende dat wij onze klanten waarderen. Wij vertellen klanten alle details, de goede en de minder goede. Wij zorgen voor de best mogelijke huurervaring.

Auto huren van wagens en bestelwagens

SOS Rental Cars biedt u de mogelijkheid om een auto te huren die past bij elke behoefte. Of u nu op zoek bent naar een auto voor persoonlijk gebruik of voor zakelijke doeleinden, wij hebben wat u nodig heeft. Onze prijzen zijn betaalbaar, zodat auto huren niet te zwaar weegt op uw budget. Ons aanbod is divers: van kleine, economische auto’s voor korte ritten tot grote, luxe auto’s en SUV’s voor meer comfort en ruimte. Zo vindt u bij ons altijd de perfecte huurauto voor uw situatie.

Auto Huren bij een Betrouwbaar Autoverhuurbedrijf

Welkom bij ons autoverhuurbedrijf. Wij hebben een groot aanbod aan auto’s en bestelwagens. Onze prijzen zijn betaalbaar. Dat maakt ons een leidende keuze voor auto huren. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Daarom bieden wij recente en goed onderhouden voertuigen aan. Dit zorgt voor een topervaring bij het huren van een auto.

U kunt kiezen uit verschillende soorten auto’s. Wij hebben compacte, middelgrote en grote auto’s. Ook bieden we economy, middelgrote en grote SUV’s aan. Ons team heeft meer dan tien jaar ervaring. Zij helpen u graag met alles wat u nodig heeft voor auto huren.

Onze hotline is altijd beschikbaar om u te helpen. We hebben vaak speciale aanbiedingen en kortingen. Dit geldt ook voor bedrijfskortingen. U kunt bij ons een auto huren met een creditcard of contant. We vragen wel een borg. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven hebben wij speciale autoverhuurplannen. Deze plannen bieden speciale tarieven en voertuigopties.

Wacht niet langer. Kies voor ons voor uw auto huren behoeften. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen!

.

Autoverhuur in Lebbeke, Gent, Antwerpen en andere delen van België

Waarom zou u ons kiezen om uw auto te huren?

  • Ruime keuze aan voertuigen: Ons wagenpark bestaat uit recente kwaliteitsvoertuigen van betrouwbare merken. Wij bieden compacte, zuinige, middelgrote en grote auto’s, SUV’s en minivans.
  • Uitzonderlijke klantenservice: Ons doel is om uw auto huren ervaring uitzonderlijk te maken. Onze auto’s zijn goed onderhouden om uw comfort en veiligheid te garanderen. Onze klantenservice is er altijd om u te helpen.
  • Ligging: Ons agentschap is gunstig gelegen in het centrum van Lebbeke. U moet minstens 23 jaar oud zijn en minstens 2 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Auto huren van hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen

Bij SOS Rental Cars kunt u een auto huren uit een uitgebreide selectie van voertuigen. Van eenvoudige economy cars tot de meest exclusieve en luxe modellen, wij bieden de perfecte auto voor elke gelegenheid. Ons assortiment omvat compacte auto’s, sedans van verschillende formaten, SUV’s, vrachtwagens, cabriolets, hybriden, en sportauto’s. Wat u ook zoekt, wij hebben de ideale auto voor u!

Elk voertuig in onze kwalitatief hoogstaande vloot wordt zorgvuldig onderhouden en geïnspecteerd door onze deskundige technici om te zorgen voor uw veiligheid en comfort. Ze ondergaan regelmatig onderhoud en veiligheidscontroles voordat ze worden aangeboden voor verhuur.

Of u nu op zoek bent naar een zuinige auto voor persoonlijk gebruik, een luxueuze wagen voor een bijzonder evenement, of een indrukwekkend voertuig om een belangrijke klant te vervoeren, onze speciale aanbiedingen en kortingen zorgen ervoor dat u steeds de beste deal krijgt bij het huren van een auto. Ontdek de breedste selectie van huurauto’s bij SOS Rental Cars en kies de perfecte auto die aan al uw eisen voldoet.

Kies voor gemak, besparing, en kwaliteit door vandaag nog een auto te huren bij SOS Rental Cars. Zo bent u verzekerd van een uitstekende aanbieding!

DE HUURWAARBORG

De waarborg voor het huren van een auto wordt berekend op basis van het type voertuig en de duur van de huurperiode. SOS Rental Cars biedt zijn klanten de mogelijkheid om de waarborg terug te krijgen op de dag dat ze de gehuurde auto inleveren.

 

De borg kan niet worden gebruikt als krediet voor een verlenging van de huurperiode.

Neem contact

Adres

Dendermondsesteenweg 46,
9280 Lebbeke

E-mail

info@sosrentalcars.be

Openingstijden

Maandag – zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

OVER ONS
SOS Rental Cars heeft sinds zijn oprichting al zijn nieuwe klanten en zijn vele vaste klanten naar volle tevredenheid bediend.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

CONTACTEER ONS

Adres: Dendermondsesteenweg 46, 9280 Lebbeke

Phone : +32 (0) 470 085 887

E-mail : info@sosrentalcars.be