Auto reserveringsformulier succesvol verzonden

Uw bericht is succesvol verzonden.

Een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen over de reservering van je auto.

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor het invullen van het reserveringsformulier bij SOS Rental Cars! We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat uw reservering succesvol is verzonden. Ons team zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken en contact met u opnemen om de details van de autoverhuur te bevestigen.

Wij begrijpen dat het hebben van een betrouwbare en comfortabele huurauto van groot belang is tijdens uw reis. Bij SOS Rental Cars streven we ernaar om aan al uw autoverhuurbehoeften te voldoen. Onze uitgebreide vloot van voertuigen van verschillende merken en modellen zorgt ervoor dat u de perfecte auto kunt kiezen die aan uw wensen en budget voldoet.

Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te voorzien van uitstekende klantenservice. We zullen ervoor zorgen dat uw reservering soepel verloopt en dat u een onvergetelijke ervaring heeft met SOS Rental Cars.

Als u nog aanvullende vragen of speciale verzoeken heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Nogmaals bedankt voor het kiezen van SOS Rental Cars. We kijken ernaar uit om u binnenkort van dienst te zijn en uw reis nog aangenamer te maken!

Met vriendelijke groet,

Klantenservice SOS Rental Cars

Reserveer uw auto - Maak eenvoudig een reservering voor uw huurauto.

Neem contact

Adres

Dendermondsesteenweg 46,
9280 Lebbeke

E-mail

info@sosrentalcars.be

Openingstijden

Maandag – zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Stuur een bericht

OVER ONS
SOS Rental Cars heeft sinds zijn oprichting al zijn nieuwe klanten en zijn vele vaste klanten naar volle tevredenheid bediend.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

CONTACTEER ONS

Adres: Dendermondsesteenweg 46, 9280 Lebbeke

Phone : +32 (0) 470 085 887

E-mail : info@sosrentalcars.be